Om megHei, jeg heter Robin Strand og er en hobbyfotograf fra Bergen med mange års fotoerfaring, særlig mht bymiljøer og natur/landskapsbilder fra både inn- og utland, men påtar meg også ulike typer fotooppdrag.
Bildearkivet på dette nettstedet utgjør mange tusen bildefiler og dekker nå et vidt spekter av motiver fra det meste av landet fra nord til sør, med ekstra fokus på Vestlandet og Bergen.  Der er ellers en egen avdeling for reisebilder fra mange utenlandsturer, eksempelvis India, Thailand, Italia, Egypt m.m. samt et eget galleri for ville dyr og fugler.

Gjennom mitt fotofirma Norphoto AS har jeg i en årrekke levert bilder til kalendere, postkort, bøker, utsmykking m.m.  Jeg påtar meg gjerne også fotooppdrag på bestilling til konkurransedyktige priser dersom du ikke finner det rette bildet i arkivet.

Mange års fotoerfaring i kombinasjon med noe av det aller beste innen kamerautstyr på markedet gjør at jeg kan levere bilder av høy teknisk kvalitet.

Mht. fotoutstyr brukes i dag mest Nikon D850 og det speilløse Z7 (som begge gir ekstremt høy oppløsning) i tillegg til diverse andre Nikon-kameraer i kombinasjon med et variert utvalg kvalitetsoptikk fra Nikon og tildels Sigma, som tilsammen kan dekke nærmest ethvert behov.

Av mine mange kunder/oppdragsgivere kan jeg eksempelvis nevne Aune Forlag , Almanakkforlaget, Pictura Normann, Bergenskalenderen, Bergen Sentrum AS, Fløibanen , Bergen Reiselivslag,  Bergen og Omland Havnevesen samt en rekke reklamebyråer, organisasjoner, firmaer, og offentlige etater i såvel Norge som flere andre land.


Kontaktopplysninger:

For henvendelser på epost, vennligst bruk Epost-knappen i menyen eller bruk robinstrand56@gmail.com 

Navn/Adresse:
Robin Strand
Nordåsvegen 111
5235 Rådal

Mobiltlf: 90764724
Powered by SmugMug Owner Log In

Original text